Σημαντική Ενημέρωση

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! 

Με αφορμή συνεχιζόμενα περιστατικά προσπάθειας υποκλοπής προσωπικών στοιχείων πελατών (phishing), το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.homemarkt.gr της εταιρίας Αφοί Αγγελόπουλοι & ΣΙΑ Ο.Ε., σας ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται ποτέ και με κανέναν τρόπο, να ζητήσουμε από τους πελάτες μας, τραπεζικούς κωδικούς ή οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, είτε μέσω e-mail, είτε μέσω sms, είτε μέσω των social media.  

Πριν από κάθε χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματός, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών του ιστότοπου. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τον επίσημο ιστότοπο μας από το λουκέτο (security lock) στην αρχή της γραμμής αναζήτησης.   

Χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της homemarkt.gr μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας και των official social media λογαριασμών μας και όχι μέσω συνδέσμων (links) από άλλους ιστότοπους. 

Μην αποκαλύπτετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μην απαντάτε ποτέ σε άγνωστα μηνύματα ή κλήσεις που σας ζητούν τα στοιχεία λογαριασμών σας και τον καταχωρημένο αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. 

Μην ακολουθείτε συνδέσμους (links) ιστοσελίδων και μην ανοίγετε συνημμένα αρχεία που μπορεί να λάβετε από άγνωστους αποστολείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ελέγξτε προσεκτικά, για τυχόν συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη στα στοιχεία που στέλνει ο κακόβουλος αποστολέας καθώς οι δράστες συχνά προσποιούνται νόμιμες επιχειρήσεις και οργανισμούς. 

Μην κοινοποιείτε σε κανέναν και μην εισάγετε σε άγνωστες ιστοσελίδες, τους κωδικούς e-banking σας (username και password) ή αριθμούς καρτών. 

Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση σας προτρέπουμε να απευθύνεστε στην Τράπεζά σας ή στις αρμόδιες Αρχές, όπως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Με σεβασμό,
Η ομάδα της HomeMarkt