Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας FreeShipping

Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας: Δωρεάν Μεταφορικά

Η εταιρεία HomeMarkt προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα (αφορά την πρωτεύουσα του εκάστοτε νομού καθώς και κάποιες μεγάλες πόλεις), για αγορές άνω των 399€ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας:

01/09/2023: Η προωθητική ενέργεια εκπτωτικό κουπόνι με κωδικό FREESHIPPING, για δωρεάν μεταφορικά, αφορά παραγγελίες άνω των 399€ και ισχύει σε όλα τα προϊόντα* του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 01/09/2023 έως και 30/09/2023 (παραγγελίες που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας από τις 01/09/2023 και με εξόφληση παραγγελίας μέχρι και 30/09/2023) ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τέλος, αφορά μόνο τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστεί η έκπτωση είναι η χρήση του κουπονιού FREESHIPPING κατά τη διαδικασία αγοράς του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το κουπόνι αφορά μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι τηλεφωνικές. Μπορείτε να εισάγετε τον Ταχυδρομικό Κώδικα "ΤΚ" στο καλάθι και το σύστημα θα σας ενημερώσει άμεσα εάν ο ΤΚ εμπίπτει στα δωρεάν μεταφορικά.
Τα δωρεάν μεταφορικά, αφορούν μόνο τον τρόπο αποστολής παράδοση επί πεζοδρομίου ,καθώς και τον τρόπο αποστολής παραλαβή από το πρακτορείο. 
Για να ισχύει η δωρεάν μεταφορά πρέπει η ημερομηνία παραγγελίας & εξόφλησης να είναι εντός χρονικού ορίου, ισχύς του εκπτωτικού κουπονιού FREESHIPPING, για το οποίο ισχύει η προσφορά. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται μόνο από το δίκτυο συνεργατών μας.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας σας, θα χρεωθείτε με κόστος μεταφοράς από και προς της αποθήκη μας. Η αξία της δωρεάν μεταφοράς δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Έξοδα μεταφοράς και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.


Η παράδοση των προϊόντων δεν περιλαμβάνει υπηρεσίες συναρμολόγησης. Οι υπηρεσίες συναρμολόγησης παρέχονται με εξτρά κόστος στα αστικά κέντρα πόλεων των περιοχών της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Κατερίνης

Παρακαλώ λάβετε υπόψιν ότι σε περιοχές όπου δεν είναι δυνατόν να παραδώσει η συνεργαζόμενη μεταφορική (λόγω π.χ στενότητας δρόμου, μεγάλη κατηφόρα/ανηφόρα, σημείο χωρίς προσέγγιση, κ.α ). Σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπεται παράδοση στο πλησιέστερο δυνατό σημείο που ορίζεται από τον μεταφορέα)

Η άνω προωθητική ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες που τυχόν τρέχουν την ίδια χρονική περίοδο.

*Στην άνω προωθητική ενέργεια εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τα προϊόντα των κατηγοριών: πουφ,  ψάθινες ομπρέλες & κούνιες - φωλιές

Περιορισμός ευθύνης:

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε στα πλαίσια της καλής πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την άρτια παροχή υπηρεσιών δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν κουπόνι, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της, τα συναλλακτικά ήθη και τη νομοθεσία. H τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ιστοσελίδας της ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της παρούσης ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.