Δελτία τύπου

Παρασκευή, 10.9.21

Βραβείο "Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας 2021"

Για ακόμα μία χρονιά συνεχούς ανάπτυξης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, η HomeMarkt βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας με το βραβείο "Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας 2021". Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την πολυετή στήριξη και την εμπιστοσύνη σας μας βοηθάτε καθημερινά να πετυχαίνουμε το καλύτερο!

 

Παρασκευή, 19.11.21

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT» στηρίζει το Σύλλογο ”Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης” για την κάλυψη μέρους των επισιτιστικών αναγκών των 3 Στεγών Διαβίωσης «Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ ΜΟΣΧΗ ΑΘΗΝΑ)».

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επίπλων, Οικιακών Ειδών & Επαγγελματικού Εξοπλισμού, ενισχύει τη δράση της «Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης».
Με σήμα την καρδιά, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών. Στο πλαίσιο της υψηλής αίσθησης εταιρικής ευθύνης, θέλοντας έμπρακτα να αποδείξει πως αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, ιδιαίτερα στις κρίσιμες εποχές που διανύουμε εν μέσω πανδημίας, και με σεβασμό στο μεγάλο έργο που επιτελεί ο σύλλογος «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», αποφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξει το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού και τις δράσεις που υλοποιούνται για τα άτομα με αναπηρία.
Συγκεκριμένα, η «HOMEMARKT» ανέλαβε να καλύψει μέρος των επισιτιστικών αναγκών των 3 Στεγών Διαβίωσης «Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ ΜΟΣΧΗ ΑΘΗΝΑ)» για 3 μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο. Οι ΣΥΔ είναι μόνιμες κατοικίες για άτομα με νοητική υστέρηση, ηλικίας 18 ετών και άνω τα οποία δεν μπορούν να διαβιώσουν αυτόνομα χωρίς το κατάλληλο υποστηρικτικό περιβάλλον.
Ο Σύλλογος «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» από το 2020 λειτουργεί τρεις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης σε ιδιόκτητο κτήριο, κάθε μια από τις οποίες, φιλοξενεί τέσσερα άτομα με αναπηρία υπό την επίβλεψη ειδικών φροντιστών σε 24ωρη βάση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και διεπιστημονική ομάδα υποστήριξης. Σκοπός όλων αυτών είναι η δημιουργία ενός οικογενειακού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους διαμένοντες.

 

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 

E-volution Awards 2022

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επίπλων, Οικιακών Ειδών & Επαγγελματικού Εξοπλισμού, διακρίθηκε στα E-volution Awards 2022, τον θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και διοργανώνεται από την BOUSSIAS για 11η χρονιά , σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η HOMEMARKT διακρίθηκε με Silver βραβείο στην κατηγορία «Best in Home, Furniture and DIY».

Στις μέρες μας, που το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει γίνει πιο αναγκαίο από ποτέ, η HOMEMARKT με σήμα την καρδιά, κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών, γι αυτό και δεσμεύεται να εξελίσσεται διαρκώς ώστε να καλύπτει όλες τις ξεχωριστές τους ανάγκες.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την πολυετή στήριξη και την εμπιστοσύνη σας μας βοηθάτε καθημερινά να πετυχαίνουμε το καλύτερο!