Δελτία τύπου

Παρασκευή, 16.2.24

Εκπλήρωση ευχών Make A Wish


Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επίπλων στην Ελλάδα, που διαθέτει έπιπλα εσωτερικού ,εξωτερικού χώρου & Επαγγελματικού Εξοπλισμού, καθώς και προϊόντα διακόσμησης & φωτισμού, υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μέσω της χορηγίας των προϊόντων που τις ζητήθηκαν.

Η εταιρεία μας με σήμα την καρδιά, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στον τομέα του ετοιμοπαράδοτου επίπλου. Στο πλαίσιο της υψηλής αίσθησης εταιρικής ευθύνης, θέλοντας έμπρακτα να αποδείξει πως αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και με σεβασμό στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το Διοικητικό Συμβούλιο της HOMEMARKT, αποφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξει το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού και την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Συγκεκριμένα, η HOMEMARKT με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε στην προτροπή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)σε δωρεάν διάθεση των προϊόντων που της ζητήθηκαν, βάζοντας ένα λιθαράκι σε αυτό το σπουδαίο έργο.

Ευχόμαστε οι δράσεις του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να συνεχιστούν και να τυγχάνουν ακόμα μεγαλύτερης υποστήριξης και απήχησης από όλους.

Παρασκευή, 10.9.21

Βραβείο "Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας 2021"

Για ακόμα μία χρονιά συνεχούς ανάπτυξης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, η HomeMarkt βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας με το βραβείο "Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας 2021". Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την πολυετή στήριξη και την εμπιστοσύνη σας μας βοηθάτε καθημερινά να πετυχαίνουμε το καλύτερο!

 

Παρασκευή, 19.11.21

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT» στηρίζει το Σύλλογο ”Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης” για την κάλυψη μέρους των επισιτιστικών αναγκών των 3 Στεγών Διαβίωσης «Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ ΜΟΣΧΗ ΑΘΗΝΑ)».

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επίπλων, Οικιακών Ειδών & Επαγγελματικού Εξοπλισμού, ενισχύει τη δράση της «Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης».
Με σήμα την καρδιά, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών. Στο πλαίσιο της υψηλής αίσθησης εταιρικής ευθύνης, θέλοντας έμπρακτα να αποδείξει πως αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, ιδιαίτερα στις κρίσιμες εποχές που διανύουμε εν μέσω πανδημίας, και με σεβασμό στο μεγάλο έργο που επιτελεί ο σύλλογος «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», αποφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξει το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού και τις δράσεις που υλοποιούνται για τα άτομα με αναπηρία.
Συγκεκριμένα, η «HOMEMARKT» ανέλαβε να καλύψει μέρος των επισιτιστικών αναγκών των 3 Στεγών Διαβίωσης «Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ ΜΟΣΧΗ ΑΘΗΝΑ)» για 3 μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο. Οι ΣΥΔ είναι μόνιμες κατοικίες για άτομα με νοητική υστέρηση, ηλικίας 18 ετών και άνω τα οποία δεν μπορούν να διαβιώσουν αυτόνομα χωρίς το κατάλληλο υποστηρικτικό περιβάλλον.
Ο Σύλλογος «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» από το 2020 λειτουργεί τρεις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης σε ιδιόκτητο κτήριο, κάθε μια από τις οποίες, φιλοξενεί τέσσερα άτομα με αναπηρία υπό την επίβλεψη ειδικών φροντιστών σε 24ωρη βάση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και διεπιστημονική ομάδα υποστήριξης. Σκοπός όλων αυτών είναι η δημιουργία ενός οικογενειακού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους διαμένοντες.

 

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 

E-volution Awards 2022

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επίπλων, Οικιακών Ειδών & Επαγγελματικού Εξοπλισμού, διακρίθηκε στα E-volution Awards 2022, τον θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και διοργανώνεται από την BOUSSIAS για 11η χρονιά , σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η HOMEMARKT διακρίθηκε με Silver βραβείο στην κατηγορία «Best in Home, Furniture and DIY».

Στις μέρες μας, που το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει γίνει πιο αναγκαίο από ποτέ, η HOMEMARKT με σήμα την καρδιά, κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών, γι αυτό και δεσμεύεται να εξελίσσεται διαρκώς ώστε να καλύπτει όλες τις ξεχωριστές τους ανάγκες.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την πολυετή στήριξη και την εμπιστοσύνη σας μας βοηθάτε καθημερινά να πετυχαίνουμε το καλύτερο!

 

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 

HomeMarkt Action "Δώσε Αίμα Χάρισε Ζωή"

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT» ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ “HOMEMARKT ACTION ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ”.

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε «HOMEMARKT», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επίπλων, Οικιακών Ειδών & Επαγγελματικού Εξοπλισμού, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών, αλλά και για την επάρκεια των αποθεμάτων αίματος της χώρας, διοργανώνει δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο συνεδριακό κέντρο “ΕΚΑΒΗ”.

Για  τους λόγους αυτούς, η HomeMarkt, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, καλεί νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες  να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο “ΕΚΑΒΗ”, από τις 09πμ έως τις 13:30μμ.

Η αιμοληψία διενεργείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό του ΓΝΚ και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη των μεταγγίσεων ασθενών, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Τονίζουμε ότι για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται:

  • Να είσαι 18-65 ετών

  • Να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία

  • Να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες

  • Να αναφέρεις τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνεις στο γιατρό της αιμοδοσίας

  • Να μην έχεις καταναλώσει αλκοόλ

  • Εάν έχεις κάνει τατουάζ να έχουν παρέλθει 4 μήνες

  • Εάν έχεις νοσήσει ή εμβολιαστεί για τον covid19 να έχουν παρέλθει 2 μήνες

 

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη τους χορηγούς μας:

 

Χρυσοί Χορηγοί

 

Χορηγοί