Η ιστορία μας

Πώς άρχισαν όλα!

Η παρακάτω ιστορία δείχνει πως, πάνω από 3 δεκαετίες, εξελίχθηκε η εταιρία Αγγελόπουλος από ένα μικρό μαγαζί στο κέντρο της Κατερίνης σε μια μεγάλη εταιρία επίπλων, οικιακών ειδών & επαγγελματικού εξοπλισμού.

1984: Ίδρυση της εταιρείας με την επωνυμία Αγγελόπουλος.

1991: Εγκαινιάζει το 1ο της σύγχρονο πολυκατάστημα 5 ορόφων και 3.000 τ.μ.

1996: Προσθέτει στα προϊόντα της τον επαγγελματικό εξοπλισμό.

2000: Η εταιρεία εισάγει πρωτοποριακά το εμπορικό κανάλι παρουσίασης των προϊόντων της μέσω καταλόγων. Σήμερα εκδίδονται τακτικά 5 διαφορετικά είδη καταλόγων και έκτακτα ειδικοί εποχιακοί κατάλογοι σε χιλιάδες αντίτυπα ετησίως.

2003: Διεύρυνση του ιδιόκτητου μεταφορικού στόλου για κάλυψη περισσότερων περιοχών.

2004: Mεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Το Παιδικό Δωμάτιο και το Υπνοδωμάτιο εισάγονται πρωτοποριακά και επικεντρώνονται σε ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης των δωματίων με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας.

2005: Δημιουργεί στην Κατερίνη το πρώτο της Stock House.

2006: Αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και παρουσιάζει λύσεις που συνδυάζονται μεταξύ τους.

2007: Συνεχίζεται η επέκταση με τη δημιουργία νέων ή την ανακαίνιση υπαρχόντων καταστημάτων τα οποία θα πληρούν τα αρχιτεκτονικά πρότυπα της εταιρείας για μεγάλους χώρους και άνετους χώρους. Συγκεκριμένα εξαπλώνετε και εκτός της πόλεως με ένα νέο κατάστημα επίπλων, Εσωτερικού & Εξωτερικού χώρου.

2008: Eισχωρεί στον μεγαλύτερο όμιλο οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα.

2009: Δημιουργεί νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και ενοποιούνται τα διαφορετικά λειτουργικά τμήματα της εταιρείας σε μια ενιαία έκταση, στην εθνική οδό Κατερίνης - Λαρίσης. Στο νέο χώρο ακόμη, δημιουργείται και το νέο logistics center.

2012: Ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική ιστοσελίδα με online κατάστημα.

2013: Η εταιρεία συγκροτεί τμήμα απευθείας πωλήσεων (Direct Sales) και αποστολών σε πελάτες μέσω τηλεφώνου, fax, καταλόγων και e-shop