Συχνές Ερωτήσεις

Πρόγραμμα Επιβράβευσης της HomeMarkt
 • Πως μπορώ να γίνω μέλος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της HomeMarkt;

  Στο site μας, δημιουργόντας απλώς το δικό σας λογαριασμό.

  Σε όλες τις σελίδες του www.homemarkt.gr πάνω δεξιά υπάρχει το κουμπί Σύνδεση / Εγγραφή. Πατήστε το και γίνετε μέλος. Συμπληρώστε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους τα στοιχειά που σας ζητάει και συνεχίστε με τις οδηγίες. Η διαδικασία εγγραφής έχει ήδη ολοκληρωθεί!

  Προσοχή: Το email που θα δηλώσετε πρέπει να υπάρχει διότι όλη η επικοινωνία μας, θα γίνεται μέσω του email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

 • Χρειάζεται να πληρώσω συνδρομή για να γινώ μέλος του Προγράμματος;

  Όχι, δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάποιο ποσό για να γίνετε μέλος του Προγράμματος Πιστότητας. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν.

 • Τι κερδίζω με τους πόντους;

  Για κάθε 1€ αγορών κερδίζετε 1 πόντο. Όλοι οι πόντοι πιστώνονται στο λογαριασμό σας και μπορείτε να τους εξαργυρώσειτε ως έκπτωση στις αγορές σας στο e-shop μας.

 • Πως συγκεντρώνω πόντους;

  Μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους μέσα από κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο e-shop μας. Αναφορικά με τις παραγγελίες σας, η προσθήκη των πόντων γίνεται αυτόματα όταν αυτές τιμολογηθούν και εκδοθεί το παραστατικό πώλησης, το οποίο σας παραδίδεται με την παραγγελία. Η διαδικασία πίστωσης των πόντων εφαρμόζεται 20 ημέρες έπειτα από την ημερομηνία έναρξης αποστολής του προϊόντος.

 • Πως εξαργυρώνω πόντους;

  Για να μπορείτε να αρχίσετε να εξαργυρώνετε πόντους, θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει 1.500 (χίλιους πεντακόσιους) πόντους. Τότε αυτόματα κάνοντας κλικ στο κουμπί Generate, το οποίο βρίσκετε μέσα στον λογαριασμό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το κουπόνι σας (αξίας 15€) και να το χρησιμοποιήσετε στην παραγγελία σας.

 • Μπορώ να επιλέξω το ποσό που θα εξαργυρώσω από το κουπόνι/δωροεπιταγή;

  Η τμηματική εξαργύρωση του κουπονιού δεν είναι δυνατή, γίνεται άπαξ, δηλαδή αγοράζετε όσα προϊόντα θέλετε, εφαρμόζετε το κουπόνι και γίνεται αυτόματα εξαργύρωση στην συνολική αξία του κουπονιού.

 • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για τους πόντους που συγκεντρώνω/εξαργυρώνω;

  Μπορείτε να ενημερώνεστε για τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει & εξαργυρώσει κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας στο site μας.

 • Πότε λήγουν οι πόντοι και το κουπόνι μου;

  Οι πόντοι δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Τo κάθε κουπόνι αξίας 15€ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία δημιουργίας του. Μετά το πέρας των 6 μηνών το κουπόνι παύει να ισχύει χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε αντίστοιχη ενημέρωση από την πλευρά της εταιρίας προς τον πελάτη.

 • Μπορώ να διακόψω την συμμέτοχη μου στο πρόγραμμα πιστότητας;

  Μπορείτε να διακόψετε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα πιστότητας μόνο και εφόσον επιλέξετε ηλεκτρονικά μέσα από το λογαριασμό σας, την αίτηση διαγραφής λογαριασμού. Με την αίτηση αυτή θα διαγραφεί ο λογαριασμός σας μαζί με όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία του όπως παραγγελίες, πόντοι, κουπόνια, αποθηκευμένες διευθύνσεις, ιστορικό παραγγελιών κλπ. Η ολοκλήρωση της αίτησης διαγράφης λογαριασμού μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 60 ημέρες.

 • Τι γίνονται οι πόντοι μου σε περίπτωση που επιστρέψω, ακυρώσω ή αλλάξω ένα η περισσότερα προϊόντα;

  Σε περίπτωση που έχουν πιστωθεί πόντοι αγοράς και στην συνέχεια προκύψει μερική ή ολική ακύρωσης της συναλλαγής που πραγματοποίησε το μέλος, τότε οι πόντοι, οι οποίοι αφορούν την ακυρωμένη συναλλαγή, θα αφαιρούνται αυτόματα από τον λογαριασμό του.

  Σε περίπτωση που έχει παραχθεί το κουπόνι και στην συνέχεια προκύψει μερική ή ολική επιστροφή των προϊόντων, τότε η εταιρία δύναται να ακυρώσει το κουπόνι και να επαναφέρει τους αρχικούς πόντους που είχε ο χρήστης πριν την αγορά.

 • Πως μπορώ να ενημερώσω/αλλάξω τα προσωπικά μου στοιχεία;

  Μπορείτε να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας, στο site μας.

 • Μπορώ να μεταβιβάσω τον λογαριασμό μου σε άλλο άτομο;

  Όχι, ο λογαριασμός σας είναι προσωπικός και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο άτομο.

 • Που μπορώ να μεταβώ ώστε να διαβάσω τους όρους πιστότητας;

  Για να διαβάσετε όλους τους όρους πιστότητας, κάντε κλικ εδώ Όροι & Προϋποθέσεις myHomeMarkt.