Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ

Όροι προωθητικής ενέργειας

Όροι προωθητικής ενέργειας: εκπτωτικό κουπόνι SUMMER2018

13/8/2018: Προωθητική ενέργεια (εκπτωτικό κουπόνι SUMMER2018) με έκπτωση -30% αφορά αποκλειστικά προϊόντα του εξωτερικού χώρου.
Η έκπτωση -30% εφαρμόζεται μόνο στις τελικές τιμές των προϊόντων του εξωτερικού χώρου.
Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 13/8/2018 (παραγγελίες που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας από τις 13/8/2018 και έπειτα) και λήγει στις 31/8/2018 (εξόφληση παραγγελίας μέχρι 31/8/2018)  ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τέλος, αφορά μόνο τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστεί η έκπτωση είναι η χρήση του κουπονιού SUMMER2018 κατά την διαδικασία αγοράς του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Το κουπόνι δεν εφαρμόζετε σε τηλεφωνικές παραγγελίες, αφορά μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες .
Στα προϊόντα με προσφορά WS δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κουπόνι SUMMER2018
Η άνω προωθητική ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες (κουπόνια κ.λ.π) που τυχόν τρέχουν την ίδια χρονική περίοδο.

Όροι προωθητικής ενέργειας: Φοιτητική προσφορά, εκπτωτικό κουπόνι FREESHIPPING

21/8/2018: Προωθητική ενέργεια για φοιτητές (εκπτωτικό κουπόνι FREESHIPPING), για δωρεάν μεταφορικά (αφορά παραγγελίες άνω των 199€) σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 21/8/2018 (παραγγελίες που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας από τις 21/8/2018 και έπειτα) και λήγει στις 30/9/2018 (εξόφληση παραγγελίας μέχρι 30/9/2018) ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τέλος, αφορά μόνο τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστεί η έκπτωση είναι η χρήση του κουπονιού FREESHIPPING κατά την διαδικασία αγοράς του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Το κουπόνι δεν εφαρμόζετε σε τηλεφωνικές παραγγελίες, αφορά μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες
Τα δωρεάν μεταφορικά, αφορούν παράδοση επί πεζοδρομίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και καλύπτουν την πρωτεύουσα του εκάστοτε νομού καθώς και κάποιες μεγάλες πόλεις (για τις υπόλοιπες εκτός κέντρου πόλεων περιοχές υπάρχει ανάλογη χρέωση προώθησης στον τελικό προορισμό).  
Για τις νησιωτικές περιοχές υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν αποστολή (αφορά παραγγελίες άνω των 199€) σε πρακτορείο της επιλογής σας μέχρι την Αθηνά ή την Θεσσαλονίκη
Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας σας, θα χρεωθείτε με κόστος μεταφοράς από και προς της αποθήκη μας. 
Στα προϊόντα με προσφορά WS δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κουπόνι FREESHIPPING
Η παράδοση των προϊόντων δεν περιλαμβάνει υπηρεσίες συναρμολόγησης και ανεβάσματος σε όροφο
Η άνω προωθητική ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες (κουπόνια κ.λ.π) που τυχόν τρέχουν την ίδια χρονική περίοδο.