Όροι Χρήσης Christmas offer

Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας: Κουπόνι -20%

21/12/2021: Η προωθητική ενέργεια CHRISTMAS OFFER Κουπόνι -20% ισχύει από την Τρίτη 21/12/2021 έως και την Παρασκευή 31/12/2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι τιμές ισχύουν για αγορές οι οποίες θα καταχωρηθούν στο σύστημα μας και θα εξοφληθούν πλήρως εντός των εν ισχύ εκπτωτικών ημερών (παραγγελίες που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας από τις 21/12/2021 και με εξόφληση παραγγελίας μέχρι και 31/12/2021). Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστεί η έκπτωση είναι η χρήση του κουπονιού XMAS20 κατά τη διαδικασία αγοράς του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το κουπόνι αφορά μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι τηλεφωνικές.
Στην προωθητική ενέργεια ισχύουν οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας και κατάθεσης μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Η εκτέλεση παραγγελίας με δέσμευση και αποστολή των προϊόντων, με την προσφορά -20% κάνοντας χρήση τον κωδικό κουπονιού XMAS20, θα εκτελεστούν από 4/1/2022 και έπειτα, με σειρά προτεραιότητας και μόνο για τις πλήρες εξοφλημένες.
Σε περιπτώσεις χαμηλού όγκου αποθέματος, η HomeMarkt διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα είναι μικρότερη ως προς τη ζήτηση. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων.
Η προωθητική ενέργεια XMAS20 Κουπόνι -20% ισχύει μόνο κάνοντας χρήση κατά την διαδικασία αγοράς τον κωδικό κουπονιού XMAS20 και εφόσον βρίσκονται τα προϊόντα ακόμα σε ένδειξη διαθεσιμότητας "Άμεσα Διαθέσιμο".
Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.
Η προωθητική ενέργεια XMAS Κουπόνι -20% δεν μπορούν να συνδυαστούν με τυχόν άλλες προωθητικές ενέργειες που τρέχουν την ίδια χρονική στιγμή.


Περιορισμός ευθύνης

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε στα πλαίσια της καλής πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την άρτια παροχή υπηρεσιών δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν κουπόνι, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.


Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της, τα συναλλακτικά ήθη και τη νομοθεσία. H τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ιστοσελίδας της ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της παρούσης ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.