Όροι Χρήσης Προωθητικών Ενεργειών

Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας: Προσφορές Black Friday & Cyber Monday

17/11/2020: Οι προσφορές Black Friday & Cyber Monday ισχύουν από Τρίτη 17/11/2020 έως και την Δευτέρα 7/12/2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι τιμές ισχύουν για αγορές οι οποίες θα καταχωρηθούν στο σύστημα μας και θα εξοφληθούν πλήρως εντός των εν ισχύ εκτπωτικών ημερών Black Friday & Cyber Monday (παραγγελίες που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας από τις 17/11/2020 και με εξόφληση παραγγελίας μέχρι και 7/12/2020). Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος.
Στις προσφορές Black Friday & Cyber Monday ισχύουν οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας και κατάθεσης μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Η εκτέλεση παραγγελίας με δέσμευση και αποστολή των προϊόντων, με την ένδειξη προσφοράς Black Friday, θα εκτελούνται με σειρά προτεραιότητας.
Σε περιπτώσεις χαμηλού όγκου αποθέματος, η HomeMarkt διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα είναι μικρότερη ως προς τη ζήτηση. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων.
Οι προσφορές Black Friday & Cyber Monday ισχύουν μόνο για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.
Οι προσφορές Black Friday & Cyber Mondey ΔΕΝ μπορούν να συνδυαστούν με το Κουπόνι Δωρεάν Μεταφορικών FreeShipping.


Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας: Κουπόνι Δωρεάν Μεταφορικά FREESHIPPING

17/11/2020: Η προωθητική ενέργεια (εκπτωτικό κουπόνι με κωδικό FREESHIPPING) για δωρεάν μεταφορικά, αφορά παραγγελίες άνω των 199€.
Η προωθητική ενέργεια ισχύει από Τρίτη 17/11/2020 έως και την Δευτέρα 7/12/2020 (παραγγελίες που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας από τις 17/11/2020 και με εξόφληση παραγγελίας μέχρι και 7/12/2020) και αφορά μόνο τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστεί η έκπτωση είναι η χρήση του κουπονιού FREESHIPPING κατά τη διαδικασία αγοράς του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το κουπόνι αφορά μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι τηλεφωνικές. (Μπορείτε να εισάγετε τον Ταχυδρομικό Κώδικα "ΤΚ" στο καλάθι και το σύστημα θα σας ενημερώσει άμεσα εάν ο ΤΚ εμπίπτει στα δωρεάν μεταφορικά).
Τα δωρεάν μεταφορικά, αφορούν μόνο τον τρόπο αποστολής (παράδοση επί πεζοδρομίου) σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη και Κέρκυρα και καλύπτουν την πρωτεύουσα του εκάστοτε νομού καθώς και κάποιες μεγάλες πόλεις (για τις υπόλοιπες εκτός κέντρου πόλεων περιοχές υπάρχει ανάλογη χρέωση προώθησης στον τελικό προορισμό).
Για να ισχύει η δωρεάν μεταφορά πρέπει η ημερομηνία παραγγελίας & εξόφλησης να είναι εντός χρονικού ορίου, ισχύς του εκπτωτικού κουπονιού FREESHIPPING, για το οποίο ισχύει η προσφορά. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται μόνο από το δίκτυο συνεργατών μας.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας σας, θα χρεωθείτε με κόστος μεταφοράς από και προς της αποθήκη μας. Η αξία της δωρεάν μεταφοράς δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Έξοδα μεταφοράς και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.
Tο κουπόνι FREESHIPPING δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα με την ένδειξη προσφοράς Black Friday.
Το κουπόνι FREESHIPPING ισχύει μόνο για παραστατικό απόδειξης και όχι τιμολογίου.
Η παράδοση των προϊόντων δεν περιλαμβάνει υπηρεσίες συναρμολόγησης και ανεβάσματος σε όροφο.
Η άνω προωθητική ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με την προωθητική ενέργεια Προσφορές Black Friday & Cyber Monday.

Περιορισμός ευθύνης

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε στα πλαίσια της καλής πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την άρτια παροχή υπηρεσιών δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν κουπόνι, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.


Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της, τα συναλλακτικά ήθη και τη νομοθεσία. H τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ιστοσελίδας της ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της παρούσης ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.