Όροι Χρήσης Προωθητικών Ενεργειών

Φοιτητική Προσφορά, Εκπτωτικό Κουπόνι FREESHIPPING

Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας
1/9/2019: Η προωθητική ενέργεια για φοιτητές (εκπτωτικό κουπόνι με κωδικό FREESHIPPING), για δωρεάν μεταφορικά (αφορά παραγγελίες άνω των 399€) ισχύει σε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας Φοιτητικό Σπίτι του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 1/9/2019 έως και 30/9/2019 (παραγγελίες που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας από τις 1/9/2019 και με εξόφληση παραγγελίας μέχρι και 30/9/2019) ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τέλος, αφορά μόνο τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστεί η έκπτωση είναι η χρήση του κουπονιού FREESHIPPING κατά τη διαδικασία αγοράς του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το κουπόνι αφορά μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι τηλεφωνικές. (Μπορείτε να εισάγετε τον Ταχυδρομικό Κώδικα "ΤΚ" στο καλάθι και το σύστημα θα σας ενημερώσει άμεσα εάν ο ΤΚ εμπίπτει στα δωρεάν μεταφορικά).
Τα δωρεάν μεταφορικά, αφορούν μόνο τον τρόπο αποστολής (παράδοση επί πεζοδρομίου) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και καλύπτουν την πρωτεύουσα του εκάστοτε νομού καθώς και κάποιες μεγάλες πόλεις (για τις υπόλοιπες εκτός κέντρου πόλεων περιοχές υπάρχει ανάλογη χρέωση προώθησης στον τελικό προορισμό).
Για να ισχύει η δωρεάν μεταφορά πρέπει η ημερομηνία παραγγελίας να είναι εντός χρονικού ορίου, ισχύς του εκπτωτικού κουπονιού FREESHIPPING, για το οποίο ισχύει η προσφορά. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται μόνο από το δίκτυο συνεργατών μας.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας σας, θα χρεωθείτε με κόστος μεταφοράς από και προς της αποθήκη μας. Η αξία της δωρεάν μεταφοράς δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Έξοδα μεταφοράς και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.
Tο κουπόνι FREESHIPPING δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα με την ένδειξη προσφοράς Weekend Suprice.
Η παράδοση των προϊόντων δεν περιλαμβάνει υπηρεσίες συναρμολόγησης και ανεβάσματος σε όροφο.
Η άνω προωθητική ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες που τυχόν τρέχουν την ίδια χρονική περίοδο.

Περιορισμός ευθύνης
Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε στα πλαίσια της καλής πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την άρτια παροχή υπηρεσιών δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν κουπόνι, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.