Απάντηση σε εξώδικη κλήση

Η εταιρεία μας δέχθηκε εγγράφως παράπονα από την εταιρεία «Αφοι Μιχ. Βελιβασάκη Ανώνυμη Βιομηχανική Εταιρεία Στρωμάτων-Επίπλων», που παραπονείται περαιτέρω ότι η εταιρία μας προς διαφήμιση στρώματος που εμπορεύεται έκανε χρήση διαφημιστικής εικόνας από φυλλάδιο της διαμαρτυρόμενης εταιρείας.
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ελάχιστοι τρόποι να παρουσιάσει κανείς ένα στρώμα και ο απλούστερος να το εμφανίσει πάνω στο φυσικό του χώρο δηλαδή ένα κρεβάτι πλην όμως για λόγους αρχής και ιστορίας και επειδή ουδέν έλαβε χώρα δολίως η εταιρεία μας δε θα ήθελε με κανένα τρόπο να δυσαρεστήσει ή να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στη διαμαρτυρόμενη εταιρεία.
Άμεσα «κατέβασε» τη σχετική ανάρτηση επισημαίνοντας στο διαφημιστικό της τμήμα να επεξεργάζεται με περισσότερη φαντασία και χρόνο κάποιες διαφημιστικές προβολές καθόσον δεν επιθυμεί ούτε καν από «παρεξήγηση» να δημιουργεί οποιοδήποτε ζήτημα και να δίνει αφορμή για παράπονα σε άλλες εταιρείες του χώρου.
Ευχαριστούμε τη διαμαρτυρόμενη εταιρεία για την άμεση επισήμανση και την ταχύτητα της αντίδρασής της (λόγω του ελάχιστου χρόνου της ανάρτησης) και την διαβεβαιώνουμε ότι το συμβάν δε θα έχει συνέχεια.


Με εκτίμηση
Αφοι Αγγελόπουλοι