Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
MENU
Επαγγελματικός χώρος
Επαγγελματικός χώρος
Ό,τι χρειαστείς θα το βρεις εδώ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαγγελματικές λύσεις για εσωτερικούς χώρους
Επαγγελματικές λύσεις για εσωτερικούς χώρους
Η εταιρία μας, εδώ και 30 χρόνια, διαθέτει στην ελληνική αγορά έπιπλα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου καθώς και έπιπλα επαγγελματικού εξοπλισμού. Με σεβασμό και συνέπεια συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Ho.Re.Ca

Επαγγελματικός εξοπλισμός στη HomeMarkt Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας. Με συνέπεια και αφοσίωση υπηρετούμε τον χώρο επαγγελματικού εξοπλισμού διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων. Άμεση παράδοση και οι καλύτερες τιμές της αγοράς.

#homemarkt

  • Πρόσθεσε στην κρεβατοκάμαρά σου το προσωπικό σου στυλ! Φτιάξε τώρα το δικό σου κρεβάτι, επιλέγοντας το πιο μοντέρνο υπόστρωμα, παίξε με τα χρώματα και δημιούργησε το κεφαλάρι που θέλεις! 
#homemarkt #home #furniture #bedroom #bed #DIY #perfectmatch #stylish #modern #unique #decor #decoration #interior #shoponline #shopnow
  • Θέλεις να δώσεις στο χώρο σου ένα κλασικό και αριστοκρατικό στυλ; Με τον διθέσιο καναπέ Chesterfield θα πετύχεις το ιδανικό vintage ύφος για το καθιστικό σου.

#homemarkt #home #homefurniture #homedesign #livingroom #couch #white #modern #modernhome #stylish #elegant #classy #shoponline #shopnow
  • Μήπως χρειάζεσαι μια μοντέρνα και πρακτική λύση για να οργανώσεις τα παπούτσια σου; Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την παπουτσοθήκη Sonama! Προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους χώρους και το σπίτι σου είναι τακτοποιημένο! 
#homemarkt #classic #ideas #homefurniture #modernfurniture #home #furniture #epipla #papoutsothiki #decor #decoration #stylish #shoponline #shopnow
  • Το κυπαρισσί χρώμα μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο οπτικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το φυσικό ξύλο. Ανέδειξε το χώρο σου και επίλεξε ένα vintage βελούδινο σκαμπό, από τη @homemarkt!
#homemarkt #home #homefurniture #livingroom #livingroomfurniture #furniture #epipla #poluthrona #velvet #style #green #stylish #modern #unique #shoponline.
  • Θέλεις να δώσεις μια μοντέρνα διάθεση στο σαλόνι σου; Η ιδανική λύση είναι να επιλέξεις μια σύνθεση τηλεόρασης, που συνδυάζει λιτό μοντέρνο σχεδιασμό και πρακτικότητα για να απογειώσεις την αισθητική του χώρου σου.
#homemarkt #home #homedesign #livingroom #saloni #design #style #unique #stylish #homesweethome #furniture #epipla #saloni #epiplasaloniou #shoponline #shopnow
instagram